Коју то функцију обавља преподобни Дачић?

  • 17. августа 2017.

Увек забринути шаљивџија, министар спољних послова Србије и подпредседник Владе Србије – Ивица Дачић, представља себе као политичко невинашце, увек се правдавајући кроз кривицу других.
И овога пута, изјава министра- “да не зна где је оригинални примерак Дејтонског споразума и папир којим Холбрук гарантује да САД никада неће признати КИМ као државу”, говори у прилог томе да држава као да и не постоји од одласка Слободана Милошевића са власти. Хоће ли и ова изјава остати без политичких и моралних последица по господина Дачића? Можда је то и коначна истина, да грађани Србије живе у заблуди да имају државу.
Како да верујемо да је имамо, када ни једна власт од 2001. године до данас, није позвала на одговорност лица који су чувала најважнији документ, онај који би могао бити од кључног значаја у одбрани државних и националних интереса од лажних “демократских” сила Запада! Одбрана од оних, који не држе реч ни док се врата иза њих затворе после преговора. Нико још увек није процесуиран због издаје државе, због крађе најзначајнијих докумената – оних која могу значити спас у одређеном тренутку. Једини закључак је да овом државом владају слуге запада, од 2001 године до данашњег дана, они којима на жалост припада и министар Дачић, човек коме више приличи да буде кафански певач и шерет него озбиљан политичар, а о државничкој функцији да и не говоримо. На политичкој сцени Србије су политиканти уских и неискрених погледа на општедржавно добро.

Покрет “СРПСКА ВЕРТИКАЛА”
Председник Жељко Чуровић

ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ